Aranızda elbise sevmeyenler olabilir ama ben bayılırım. Sadece ayakkabı ve çantayla kolayca kombinlenmesi ve yaz sıcaklarına göğüs gererken verdiği destek sayesinde elbiseler alışveriş listemin hep bir numarasında yer almıştır. Durum böyle olunca 2014 yazının olmazsa olmaz elbiselerine beraberce bakalım istedim. 2014 yaz trendleri için linke tıklamanız yeterli. Bu yazın öne çıkan elbise modelleri şunlar:

2014 Yaz Trend Elbiseleri

Beyaz romantik elbiseler: 2014 yazı çok bohem geçeceğinden listenin başında beyaz elbiseler var. Romantik görünümüyle özellikle sahillerin demirbaşı olacak beyaz elbiseleri hemen her mağazada kolaylıkla bulabilirsiniz. Uzun ve kısa model alternatiflerini kolayca bulabileceğinizden size en çok yakışana karar vermelisiniz. Diz boyu beyaz dantel detaylı elbiseleri gladyatör sandaletler, püsküllü çantalar ve fötr şapkalarla kombinlemek çok moda.

2014 Yaz Beyaz Dantel Elbise

Yırtmaçlı uzun elbiseler: Derin yırtmaçları taşımak zor olsa da yardımımıza yaz sıcakları koşuyor. Yaz gecelerinde ve tabii ki sahillerde tercih edebileceğiniz derin yırtmaçlı elbiselerle hem rahat hem seksi görünebilirsiniz. Benim favorim uçuşan kumaşlardan görünen bacak dekolteleri. Bronz bir tenle şahane görünecek derin yırtmaçlı elbiselerden mutlaka bir tane edinmelisiniz.

2014 Yazı İçin Elbise Modelleri

Dantel elbiseler: 2014 yazının en moda parçaları arasında dantelli elbiseler de var. Kışın daha çok siyah dantelli elbiseleri tercih etmiştik ama artık yaz geldiğinden dantel elbiselerin renkleri değişmeye başladı. Limon sarısı, mint yeşili, pembe ve tabii ki beyaz dantel elbiselerle yaz gecelerinde muhteşem görünebiliriz bence:))

2014 Yaz Dantel Elbiseler

Tropikal desenli elbiseler: 2014 yazının en beğendiğim trendlerinden birisi tropikal desenler. Tropik desenler canlı renklerle birleşerek hiç bitmesini istemeyeceğimiz bir yaz rüyasına dönüşüyor. Yaz günlerini daha renkli geçirmek için tropikal desenli bir elbise almak şart.

2014 Yaz Elbiseleri

Çiçek desenli elbiseler: Yazın vazgeçilmezi olan çiçek desenli elbiseler bu sene aplike olarak karşımıza çıkıyor. Elbiseler üzerine işlenen çiçeklerle kim kötü görünebilir ki? Sonuçta çiçek desenleri candır.

2014 Yaz Elbise Modelleri

Etnik bohem elbiseler: Etnik desenler ve Doğu’dan ilham alan modellerle tasarlanmış bohem elbiseler yaz için muhteşem bir seçim. Üzerinizde tiril tiril bir etnik elbise, ayağınızda sandaletlerle tüm yazı çok şık bir şekilde geçirbilirsiniz. Mutlaka gardrobunuzda olmalı!

2014 Yaz Bohem Elbise

Daha fazla öneri için resimleri takip edin 😉

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz