2014 yaz trendleri arasında hemen kaybolmazsak çok geç kalmış olacağız. Şimdi 2014 İlkbahar Yaz ayakkabı modasına bakıp, bu yazın olmazsa olmaz ayakkabı modellerine göz gezdireceğiz. Ayakkabı bağımlısı pek çok kişi için güzel bir toplama olduğunu düşünüyorum ancak ayakkabılara geçmeden önce hemen trendler neymiş göz gezdirsek mi?

2014 İlkbahar Yaz Ayakkabı Modası

  • Bağcıklar, bağcıklar, bağcıklar… Bu yaz ayakkabılar bağcık dolu. Kimi sadece bileklerdeyken kimi dizlere kadar uzuyor. Tabii bağcıklar dize kadar uzadığında ortaya çok seksi bir görünüm çıkıyor. İnce bağcıkları olan şık bir çift topukluyu bu yaz alışveriş listenizin ilk sıralarına yerleştirin.

2014-yaz-ayakkabilari-21

  • Timsah ve yılan derisinden ilham alan dokular ayakkabıları süslüyor. Özellikle renklendirilmiş hayvan derisi dokuları çok daha moda. Artık değerlendirin bu durumu.
  • Bu yaz rahatlığı tercih edebilirsiniz. Düz tabanlı oxford ayakkabılar, yazın vazgeçilmezi sandaletler ve spor ayakkabılar bu yazın favorileri arasında.2014-yaz-ayakkabilari-27
  • Eğer bacaklarınız çok kısa değilse bilekteki bantlar bu yaz biraz daha kalınlaşıyor. Kalın bantlar ince bileklerde çok hoş görünüyor.
  • Blok renkler ayakkabılara sıçradı. 2014 İlkbahar Yaz ayakkabılarında blok renkleri tercih edenler oldukça fazla. Siyah ve beyaz hayat kurtarıcıdır.
  • Bu yaz topuklar kalınlaşıyor ve topuk formları keskinleşiyor. Yani rahat bir yaz bizi bekliyor. Kalın topuklu ayakkabıları daha yakından incelemeye başlasanız iyi edersiniz.

Fotoğraflar: TheCut

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz