Paris Moda Haftası turumuza sokak stilleri yazısıyla son verelim. Her zaman olduğu gibi Paris Moda Haftası’nın en beğendiğimiz stillerinden ortaya karışık bir albüm hazırladık. Albüme geçmeden önce Paris sokaklarında en çok neler gözümüze çarpmış biraz ondan bahsedelim.

paris-moda-haftasi-sokak-stili-29

Sokak stillerinde maskülen tarzlar giderek daha fazla hissedilmeye başladı. Paris sokaklarında maskülen stilleriyle göze çarpanların sayısı oldukça fazlaydı. Maskülen stiller oxford ayakkabılar ve fötr şapkalarla daha da güçlendirilmiş bir etki yaratıyor. Diğer göze çarpan detay bu yaz da görmeye doyacağımız slogan ve logo baskılarıydı. Tişörtlerde, çantalarda kısacası her yerde karşımıza çıkan tipografik baskılar dinamik bir kombin yaratırken çok işinize yarayabilir.

paris-moda-haftasi-sokak-stili-35

Oversized palto ve ceketler zaten sokakların demirbaşları haline gelmişti. Örgü atkılarla tamamlandığında çok cool görünen kabanlar kat kat giyinme trendinin en sadık parçası olarak kendine yer edinmeyi başardı. Hep şıklığıyla bildiğimiz Paris sokaklarının en tarz stilleri için hemen tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz