Ev yerleştirirken belki de en çok kararsızlık yaşadığımız seçim yatak odası tercihlerinde karşımıza çıkıyor. Doğru bir seçim yapabilmek için tercih edeceğiniz takımın odanızın büyüklüğüyle orantılı olması, dolabın eşyalarınızın kapasitesine yeterli gelmesi gibi birçok noktayı bir arada ele almanız gerekiyor. Diğer yandan da demode olmayan, günün koşullarında göze hitap eden bir modele de ihtiyaç duyacağınız aşikar. Bu konuda sizlere de faydası olacağını düşündüğümüz 2018 modasına uygun yatak odası modellerini derlemek istedik.

Ahşap her yıl olduğu gibi bu yıl da oldukça tercih edilen modeller arasında göze çarpıyor. Bu yılın trendlerinde ise ahşabın üzerine tercih edilen modern desen ve kesimler. Hem göze hem de cebe hitap eden bu yatak odası modeline göz atmak isterseniz https://www.berkemobilya.com.tr/ayaz-modena-yatak-odasi-takimi linkinden detaylarını inceleyebilirsiniz.

Klasiklerden sıkılanlar için ise renkli ahşap modelleri de düşünülmüş. Modern kesimlerin üzerine işlenen klasik motifler bu iki kesimi bir arada buluşturarak alışılmışın dışında bir yatak odası takımı ortaya çıkarmış diyebiliriz. Hem farklı hem de modern kesim bu yatak odası takımları ile ev dekorasyonunuza fark yaratabilir, ihtişamlı bir görüntü elde edebilirsiniz. Bu modelin detaylarına https://www.berkemobilya.com.tr/villa-yatak-odasi-takimi linkinden ulaşabilirsiniz.

Her daim beyazın sadeliğini ve asaletini tercih edenlerin vazgeçilmezlerinden biri de modern kesim beyaz yatak odası modelleri. Bulunduğu mekanı geniş ve ferah gösterme özelliğiyle iç mekanlarda sıklıkla tercih edilen beyaz yatak odası modelleri bu yıl da trendler arasında yer alıyor. Yatak odası modeli tercih ederken yeterli alana sahipseniz birbirinden güzel bu modelleri değerlendirebilir, evinize şıklık katabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz