Sokak stillerini ve bu stillerden ilham almayı hep sevmişizdir. New York Moda Haftası gibi büyük bir etkinlikle beraber gözümüzde sokaklarda. Şovlara katılan konukların ve modellerin stilleri neredeyse koleksiyonlar kadar merak edilir olunca, fotoğraf çekme yarışı sokaklardan başlıyor. Biz de New York Moda Haftası boyunca gördüğümüz ve gözümüze takılan sokak stillerini bir araya toplamaya başladık. Sokak modasını yakından takip ederek daha yaratıcı kombinlere imza atacağınıza ve daha cesur parçaları kullanmaya başlayacağınıza neredeyse eminim. Gelelim New York Moda Haftası sokak stillerinden gözümüze çarpan ve öne çıkan detaylara.

nyfw-sokak-stili-00

  • Öncelikle soğukla beraber sokaklara kürkler damgasını vurdu. Senenin modası olan kürkler, hemen her rengiyle sokaklardaydı. Bazen en doğal ve sofistike haliyle, bazen de rengarenk ve en çılgın haliyle.
  • Kürkleri geçtiğimizde sokaklarda bolca karşımıza çıkan uzun çizmelerden bahsetmek gerek. Özellikle çorap gibi saran siyah deri çizmeler hemen her yeri sardı.
  • Yine soğukla beraber en çok tercih edilen aksesuar örgü bere ve atkılardı. Yine her renk ve her formda gördüğümüz örgüler yavaş yavaş tek parçaya dönüşüyor. Seneye başımızı örgülerle örteceğiz sanırım.
  • Çiçekli pantolon-ceket takımlar ise kadınların en önemli favorileri haline gelmişti. Paltolar ve gömleklerle tamamlanan çiçekli takımlar hem çok renkli hem de çok şık. Sokaklarda daha bolca göreceğimize eminiz. Bunun dışında sokak modasının kural tanımaz çocuklarının yaratıcı kombinleri her zaman olduğu gibi objektifleri kendilerine çevirmeyi başardı. New York sokak modasını keşfetmek için hemen galeriye dalmalısınız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz