Volan-Modasi-2013-Yaz-03

2013 yaz modasında neler öne çıkmış diye bakarken volanları gözden kaçırma şansınız yok. 2013 yaz koleksiyonlarının baştacı olan volanlar hemen her detayda karşımıza çıkıyor. Bu sezon volanlar hacimli ve dikkat çekici. Özellikle yakada, etek uçlarında, kollarda ve boyunda kullanılan volan detayları en trend görünümlerden. Volan modası her yanı sarınca ev dekorasyonuna ve aksesuarlara da sıçradı. Ayakkabı ve çantalarda volan detaylarına sıkça rastlıyoruz. Evde ise kırlentleri ve perdeleri volanlı olanlardan seçebilirsiniz.

Volan-Modasi-2013-Yaz-05
Peki ya gelinlikler? Etek kısmında volan detayların bulunduğu gelinlik modelleri 2013 yaz sezonunun favorilerinden. Eğer modayı takip eden bir gelin olmak istiyorsanız gelinliğe güzel bir hacim katan volanlardan faydalanabilirsiniz.

Volan-Modasi-2013-Yaz-Gelinlik

Mayo ve bikinilerde volan detayları ön planda. Özellikle Oysho mayo koleksiyonundaki volanlar plajları daha çok hareketlendirebilir.


2013 yazında büyük volanlar moda ama tarzınıza göre farklı seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Podyumlardan ve sokaklardan karşımıza çıkan ilham verici görünümleri sizinle paylaşıyoruz. Böylece yaz alışverişinden önce mutlaka alınması gerekenler listenizi bir kez daha gözden geçirebilirsiniz.

Volan-Modasi-2013-Yaz-06

Volan-Modasi-2013-Yaz-04 Volan-Modasi-2013-Yaz-07 Volan-Modasi-2013-Yaz-08

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz