2013 yaz trendlerinden söz ederken güneş gözlüğü konusuna girmesek olmazdı. Yaz sezonunun en çılgın ve en dikkat çekici aksesuarları güneş gözlükleri olacak. Yaz güneşi altında mecburen taktığımız güneş gözlükleri renkleri, biçimleri ve detaylarıyla en tarz parçalardan biri haline geliyor. Bakalım bu yaz hangi güzlükler moda?

Yuvarlak Çerçeveler: Yusyuvarlak gözlük çerçeveleri farklı boyutlarda karşımıza çıkıyor. Hemen her renk ve her desende yuvarlak çerçeveler moda.

2013-yaz-gozluk-trendleri-01
Tuhaf Şekiller: Alıştığımızın çok dışında çerçevelere hazır olun. “Tuhaf” bile diyebileceğimiz bu gözlükler fütüristik tarzıyla çok havalı. Renk açısından yine seçeneklerimiz geniş. Kalın kemik çerçeveli güneş gözlüklerinde mavi, yeşil, turuncu ve kırmızı gibi iddialı renkleri tercih edin.
2013-yaz-gozluk-trendleri-022013-yaz-gozluk-trendleri-03

Bol Aksesuarlı Çerçeveler: Gözlük çerçevelerinde çiçekler, taşlar hatta hayvan motifleri görmeye hazır olun. Kostümlü bir baloya katılıyormuşsunuz hissi veren gözlükler bu yaz çok moda olacak. İddialı bir tarzınız varsa, konuşturmanın tam zamanı.
2013-yaz-gozluk-trendleri-082013-yaz-gozluk-trendleri-09

Kedi Gözü Gözlükler: Geçen yaz kendini gösteren “cat-eye” modası devam edecek. Kedi gözü şeklindeki çerçeveler bu yaz daha iddialı ve daha modern yorumlarla karşımızda.
2013-yaz-gozluk-trendleri-04

Büyük Çerçeveler: Yüzünüzü arkasına saklayabileceğiniz büyüklükte çerçevelerle makyajsız gezmenin keyfini doruklara taşıyacağız. Bu gözlükler o kadar büyük ki, size gereken sadece dudak parlatıcısı.
2013-yaz-gozluk-trendleri-07

Kaynak Gözlükleri: Bildiğimiz kaynak gözlüğü olmasa da onun bir küçük boyutu sayılabilecek bu gözlükler Michael Kors koleksiyonundan bize hediye. “Kaynak mı yapacaksın?” espirilerine göğüs germeye hazırsanız hiç durmayın hemen bir tane alın.
2013-yaz-gozluk-trendleri-06

Çiçek Dekorlu Güneş Gözlükler: 2013 yazında bol bol göreceğimiz çiçek dekorlu gözlükler iddialı olduğu kadar sempatik. Çiçek çocuk anlayışına yeni bir boyut getirecek bu çerçevelere hemen alışsanız iyi edersiniz.
2013-yaz-gozluk-trendleri-11

Metal Aksesuarlı Çerçeveler: Metal çerçeveler kenarlarında aksesuarlar ve taşlarla 2013 yazını hareketlendiriyor. Çerçevelerde hayvan şekilleri veya abartılı taş aksesuarlar bu yaz çok normal karşılanacak.
2013-yaz-gozluk-trendleri-12

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz