Bir süredir bloga eklediğimiz yazılarda 2013 takı trendlerine gönderme yapmıştık ama şöyle genel bir değerlendirme yapma fırsatı bulamamıştık. Şimdi bakalım bu sene neler takıp takıştırıyoruz.

Senenin en çok beğenilen trendlerinden biri neon takılar. Özellikle beyaz tişört ve gömleklere renk katmak için tercih edebileceğiniz neon takılarda ilk tercihimiz kolyeler. Sarı, yeşil, pembe, turuncu ise özellikle yazın öne çıkan renkleri.

2013-taki-trendleri-neon

Takılarda farklı tarzlar hoşunuza gidiyorsa ear cuff modasını kaçırmadan yakalayın. Artık kırmızı halıda pırlantalı modelleriyle bile karşımıza çıkan ear cuff trendi özellikle genç kesimin en çok beğendiği takı trendleri arasına girdi. Kulağınıza takacağınız iddialı bir aksesuarla herkesten farklı görünme şansını kaçırmayın.

2013-taki-trendleri-earcuff

2013 takı trendlerine bakarken kolyeleri gözden kaçıramazdık. Özellikle büyük kolyeler bu senenin en büyük kozlarından. İddialı olmaktan kaçınmayan bayanlar takı tercihlerini kesinlikle bu kolyelerden yana kullanmalı. Bu sene başroldeki kolyelere baktığımızda büyük taşlar, püsküller, metal detaylar ve parlak taşlar gözümüze çarpıyor. Pırlanta taklidi renkli cam taşlar gece kombinlerinin vazgeçilmez takılarından. Gündüz etnik detaylara sahip kolyeleri tercih edebilirsiniz.

2013-taki-trendleri-kolye

Peki yüzüklerle aranız nasıl? Çünkü 2013’te yüzük takmadan dışarı çıkmak gibi bir hata yapmamanızı öneriyoruz. Geçtiğimiz senelerin arm party modası bu sene yerini ring party trendine bıraktı. Ellerde büyüklü küçüklü onlarca yüzükle çok bohem bir hava yaratabilirsiniz. Özellikle çoklu ve midi yüzük modası 2013 takı trendlerinde başrolde. Aynı kolyelerde olduğu gibi etnik detaylar ve büyük taşlarla zenginleştirilen gümüş yüzüklerin yanı sıra altın veya altın görünümlü yüzükleri de tercih edebilirsiniz.

2013-taki-trendleri-yuzukler

Etnik akımdan nasibini alan bileklikler ise çok renkli.  İnternette dolaşan örgü bileklik modelleri arasında kaybolma ihtimaliniz bile var. Birden fazla bileklik takmak ise mecburi. Gece için seçim yaparken büyük metal bilekliklerle biraz seksi ve punk bir hava yaratabilirsiniz.

2013-taki-trendleri-orgu-bileklikler

Takı seçimi yaparken moda olmasından çok kıyafetlerinize uygun olup olmadığını iyi düşünmeniz gerekiyor. Aynı zamanda sizin zevkinizi ve tarzınızı da yansıtmalıdır. Eğer taktığınız bir takı ile rahat edemiyorsanız yanlış seçim yapmışsınız demektir. Rahat edebileceğiniz ve bütün gün takmaktan rahatsızlık duymayacağınız takılar seçmeniz gerekir. Aksi takdirde gün ortasında takılarınız sizi çıldırtmaya başlayabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz