2013 ilkbahar yaz modası turumuzda sıra tıknaklarda. Son birkaç sezondur daha önce hiç renklenmediği kadar renklenen tırnaklarımız, artık birer tuvala dönüştü. “Nail art” yani tırnak sanatı sayesinde tırnaklarımız desenler, yapışkanlı baskılar, çizgiler ve metal aksesuarlar ile doldu.

2013 İlkbahar Yaz sezonunda yine renkli ve iddialı bir tırnak modası bizi bekliyor. Tırnak modasını, öne çıkan renkleri ve manikür şekillerini görmek için yaz podyumlarına göz atmak yeterli.

Metalik Tırnaklar: Tırnaklarda metalik dokunuşlar bu yazın favorilerinden. Mat tonlar üzerine kullanabileceğiniz metalik etki yaz podyumlarında sıkça karşımıza çıktı.

2013-Yaz-Tirnak-Modası-25

İki Renk Manikür: Tırnaklarda iki renkle yapılmış Fransız manikürü bu yaza damgasını vuran görüntülerden.
2013-Yaz-Tirnak-Modası-27

Köşeli Hatlar: Kontrast renklerle eğlenceli oyunlar oynayın. Sanki köpek balığı ısırığı etkisi veren bu görüntü en sevdiklerimizden.
2013-Yaz-Tirnak-Modası-10

Mat Renkler: 2013 Kış sezonunda yükselen mat tırnak modası yazın etkisini sürdürüyor. Mat renkler üzerine eğlenceli dokunuşlar yapmak yaza yakışır bir etki yaratacaktır.
2013-Yaz-Tirnak-Modası-01

Beyaz ve soluk tonlar: Beyaz ve soluk beyaz renklerle tırnaklarınızı daha az süslü kullanabilirsiniz. Çok hafif renk veren parlatıcılardan edinmeyi ihmal etmeyin!

2013-Yaz-Tirnak-Modası-23

Renk Geçişleri: İki farklı rengi Fransız maniküründeki keskin hatlar yerine süngerle dağıtarak kullanabilirsiniz. Bu görüntüyü yakalamak çok daha kolay.
2013-Yaz-Tirnak-Modası-24

Daha fazla görünüm için hemen galeriye buyurun!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz