Yılbaşı hazırlığımız sürüyor. Bir yandan yılbaşı gecesi ne giysek diye koleksiyonları karıştırırken, diğer yandan el yapımı hediye ve paketleme seçeneklerine göz gezdirmeye devam ediyoruz. Bu seferki durağımız ise yılbaşı makyajı. Yılbaşı gibi özel bir gecede makyajınız da çok önemli. Nasıl bir makyaj yapacağınıza karar veremiyorsanız öncelikle bu sezonun makyaj trendlerini anlattığımız yazımıza bir göz gezdirebilirsiniz.

Yılbaşı makyajı örnekleri
Bu sezonun makyaj trendlerine bakınca yılbaşına çok yakışacak trendlerle dolu olduğunu görebilirsiniz. Işıltılı gözler, kırmızı dudaklar, kedi gözleri, dumanlı farlar ve metalik farlar. Yani yılbaşı makyajımızı yaparken sezonun trendlerini de uygulama şansı bulacağız. Yapacağınız makyajın sıradan bir gece makyajı gibi görünmesini istemiyorsanız biraz abartmak için daha uygun bir gece bulamazsınız. Her yerin ışıl ışıl olacağı bu gecede sizin de ışıldamanız çok görülmeyecektir. Yine de kendinizi kaptırıp sahne makyajına doğru yol almazsanız iyi olur.

yilbasi-makyaji-08
Vintage sevenlerdenseniz 20’li yılların muhteşem tarzına atıfta bulunabilirsiniz. Caz dönemine geri dönmek isterseniz saç, makyaj ve kıyafet seçiminde size ilham verecek yazımızı da mutlaka okumalısınız. Gelelim kırmızı dudaklar kısmına. Bu sezon kırmızının her tonu moda. Seçiminizi parlak bir kırmızıdan yana kullanabileceğiniz gibi şarap kırmızısı gibi bir seçimle daha sofistike görünebilirsiniz.

Yılbaşı makyajı
Yılbaşı makyajınıza karar verirken ne giyeceğinizi, saçınızı nasıl şekillendireceğinizi ve hangi aksesuarları kullanacağınızı düşünmeyi ihmal etmeyin. Aksi takdirde tarzınıza uymayan bir makyajla yeni yıla girmek zorunda kalabilirsiniz. Neyse ilham için gerekli resimler galeride, size şimdiden mutlu yıllar…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz