2013 Cannes Film Festivali başladı. Bu sene açılışı Great Gatsby yapıyor. 20’ler ihtişamını Cannes’a taşıyan Great Gatsby ekibi kırmızı halının en şıkları arasına girmeyi başardı.  Carey Mulligan pembe elbisesi düz saçları ve kusursuz makyajıyla porselen bebekler gibi göz kamaştırıcıyken filmin erkek oyuncuları Leonardo DiCaprio ve Tobey Maguire da şıklıklarıyla odaktaydılar.

Cannes-2013-Kirmizi-Hali-carey-mulligan

Great Gatsby filminin soundtrack albümünde yer alan Lana Del Ray ve Florence Welch seçimleriyle beğendiğimiz isimler arasında. Nicole Kidman’ın Dior imzalı elbisesinde zaten gözüm kalmıştı. Nicole Kidman Cannes Festivali boyunca tüm seçimleriyle beğendiğimiz isimler arasında.  Cannes Film Festivali Kırmızı Halı Töreni şu dakikalarda devam ediyor. Yeni resimler geldikçe yazıyı güncellemeye devam edeceğiz.

Nicole Kidman
Nicole Kidman

Açılış Galası’nın ardından bu senenin öne çıkacak tüm filmleri gala geceleriyle izleyicilerle buluştu. Sofia Coppola’nın yeni filmi Bling Ring’in başrol oyuncusu Emma Watson festival boyunca şık seçimleriyle beğendiğimiz isimlerden oldu.

2013 yaz trendlerinden siyah-beyaz monokrom etkisi kırmızı halı törenleri boyunca kendini gösterdi. Hem asil hem risksiz olan bu trendi seçenler arasında Carey Mulligan, Emma Watson, Jennifer Lawrance ve Sara Forestier de vardı.

Detaylara bakınca trendlerde öne çıkan renklerden kırmızı, mint, siyah ve beyazın yanısıra ışıltılı ve metalik giysiler ünlü bayanların favorileri arasındaydı. Saçlardaki doğallık kendini salaş örgülerle gösterdi. Romantik işlemeler ve uzun kuyruklarıyla birer prensese dönüşenleri görmek ve en beğendiğinizi seçmek için galeriye göz gezdirin.

Fotoğraflar: Red Carpet Fashion Awards

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz