2013-yaz-siyah-beyaz-trendi-00
Havalar soğudukça 2013 yazına özlemimiz artıyor. “Ah bir yaz olsa da giysek” dediğimiz 2013 yaz trendlerinde sıra monokromda. Siyah-beyaz kombinler her zaman başımızın tacıdır ama bu yaz siyah-beyaz görmekten fenalık geçirecekmişiz gibi görünüyor.

2013 yaz defilelerinin hemen hepsinde gördüğümüz siyah-beyaz trendi başta Marc Jacobs olmak üzere pek çok markanın reklam kampanyalarında başrolde. Siyah-beyaz kombin yapmanın çok kolay olduğunu düşünebilirsiniz ancak dikkat etmeniz gereken noktalar var. Siyah-beyaz dengesi en önemli nokta.

Bu yaz moda olacak siyah-beyaz parçalar arasında başrolü damalar oynayacak. Louis Vuitton ve Marc Jacobs defilesinde başrolü oynayan damalar aksesuarlardaki yerini de aldı. Özellikle damalı çantalar gardropların bir parçası haline gelecek.

Siyah-beyaz çizgililerden bahsetmeye gerek bile yok. Herhalde herkesin dolabında birkaç tane vardır. Baştan aşağı siyah-beyaz giyindikten sonra kendinizi iyi eleştirin yoksa şık değil komik görünme tehlikesi altında kalırsınız.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz