2013 yaz modasını takip ederken güzellik trendlerini es geçmek olmaz. Bu sezon için ünlü markaların podyumlarda tercih ettiği makyaj trendleri şöyle:

Doğal Cilt Makyajı: Cildi pürüzsüz göstererek taze bir görünüm yaratmak bu sezon çok moda. Eğer bu akımı takip edeceksiniz olabildiğince doğal ve makyajsız görünmeniz şart.
2013-makyaj-trendleri-dogal-cilt-makyaji

Kalın Kaşlar: Yaklaşık 3 sezondur moda olan kalın kaşlar bu sezon yine bizimle beraber. Hem doğal hem seksi bir görünüm veren kalın kaşlar ifadenizi güçlendiriyor.
2013-makyaj-trendleri-kalinkas
Neon Çizgilerle Göz Makyajı: Mavi, yeşil, sarı gibi renklerin neon tonlarını çizgisel olarak gözlere uygulamak çok fütüristik bir görünüm yaratıyor. Yenilikçi akımlara açıksanız mutlaka deneyin. Güzel uygulandığında çok tarz bir görünüm yaratıyor.
2013-makyaj-trendleri-parlak-goz-makyaji
Takma Kirpikler: Ama en abartılı, en ihtişamlı olanından. Bakar bakmaz bakışları üzerinize çekecek renkler ve şekillerdeki takma kirpikler parti kızlarını bekliyor.
2013-makyaj-trendleri-takma-kirpik

Taşlı Dudaklar: Kırmızı dudaklar üzerinde eklenmiş parlak taşlar. Ne kadar iddialı olsa da bir o kadar seksi bir görüntü. İddialı olmaktan korkmuyorsanız hemen deneyin.
2013-makyaj-trendleri-tasli-dudaklar
Pop Dudaklar: Tüm dikkati dudaklara yönlendirmenizi sağlayan makyajlar çok moda. Bu trendi uygulamak için hem neon renklerden hem de mat renklerden faydalanabilirsiniz. Daha fazla örnek için Gösterişli Parlak Dudaklar yazımıza göz atın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz