2013 yaz modası yolculuğumuzda sıra çantalara geldi. Her kadının vazgeçilmez aksesuarı olan çantalarda bu senenin öne çıkan modellerine hep beraber göz atıyoruz. Bu sene öne çıkan çanta modellerinin yanında öne çıkan bir de tutuş şekli var. Eğer kısa saplı bir çantanız varsa ve bunu elinizde taşımaya karar verdiyseniz sapını kolunuzdan geçirmeyi sakın ihmal etmeyin! 2013 Yaz podyumlarında bolca gördüğümüz bu taşıma şekli en az çantanızın şekli kadar önemli. 2013 İlkbahar Yaz podyumlarından seçtiğimiz çantalarla bu senenin öne çıkan modelleri şöyle:

Şeffaf Çantalar: 2013 yazına damga vuracak trendlerin başında şeffaflık geliyor. Özellikle şeffaf çantalar çok moda. Kırmızı, sarı, yeşil gibi renkli alternatifler sizi bekliyor. Çantanızın içini tamamen gösteren bu modeli kullanırken yanınıza alacaklarınıza biraz daha özen göstermeniz gerekecek.
2013-Canta-Modasi-Transparan 2013-Canta-Modasi-Transparan-01

Küçük ve Kısa Saplı Çantalar: Bu yaz 60’lardan miras kalan küçücük ve kısa saplı çanta modelleri hayatımızı saracak. Küçük hanımefendi görüntüsüne kavuşmanızı sağlayacak bu modellerle çok şık görünebilirsiniz ama içine ne sığar onu bilemiyorum.
2013-Canta-Modasi-Kucuk-Sapli 2013-Canta-Modasi-Kucuk-Sapli-01 2013-Canta-Modasi-Kucuk-Sapli-02 2013-Canta-Modasi-Kucuk-Sapli-03

Kutu Çantalar: 2013 yazındaki kutu çantalar daha da renkli ve eğlenceli formlarıyla aramızdalar. Sert plastik çantaların hemen her rengi olduğu gibi Chanel’in lego çantası gibi eğlenceli alternatifler bulmak da mümkün.
2013-Canta-Modasi-Kutu-01 2013-Canta-Modasi-Kutu

Sırt Çantaları: Okul günlerine geri dönmemizi sağlayacak sırt şantaları hem çok kullanışlı hem de sportif görünüşüyle favorilerim arasında. Mutlaka almak lazım. Ama hangisinden?
2013-Canta-Modasi-Sirt-Cantalari

Vahşi Desenli Çantalar: Vahşi hayvan aleminden esinlenen dokular ve desenler bu yaz çantaları sardı. Yılan ve timsah derisinin yanısıra leopar ve zebra desenli çantalar çok moda. İmitasyon olanlarını kullanmanız dileğiyle…
2013-Canta-Modasi-Vahsi 2013-Canta-Modasi-Vahsi-01

Sepet Çantalar: Sanki pikniğe veya sahile gidiyormuş etkisi yaratan sepet şeklindeki çantalar yaz moduna çok uygun. Hasır olanlarının yanında deri olanları da çok moda. Bir adet edinmek gerekebilir.
2013-Canta-Modasi-Sepet

Yumuşak Deri Çantalar: Geçen sezon çok moda olan dosya çantalar 2013 yaz sezonunda yumuşayıp kıvrıldı. Dosya çantaları ikiye katlamışsınız gibi görünen bu çantaları kullanırken kolunuzu sapından geçirmeyi unutmayın. Çünkü çantanın şekli ne kadar önemliyse taşıma şekli de bir o kadar önemlidir.
2013-Canta-Modasi-Yumusak-Deri 2013-Canta-Modasi-Yumusak-Deri-01

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz