Bu hafta davetler ve ödül törenleri arasında kaldık. Cannes Film Festivali kırmızı halısındaki seçimleri inceledikten sonra sıra Billboard Müzik Ödülleri Kırmızı Halı Töreni‘ne geldi. Aslında kırmızı halı demek yanlış olacak çünkü Billboard halı rengi olarak maviyi tercih ediyor. Hem müzik hem de sinema sektöründen ünlü isimleri bir araya getiren gece müzik ağırlıklı olduğu için kırmızı halı seçimlerinde dinamizmin ön planda olduğunu söyleyebiliriz.

2013-Billboard-Muzik-Odulleri-Selena-Gomez

Billboard kırmızı halısından geçen ünlüler en çok siyah rengi tercih etti. 2013 yaz abiye modasına imzasını atan ışıltılar ve transparanlar bolca karşımıza çıktı. Zuhair Murad en çok tercih edilen modacı oldu. Jennifer Lopez, Taylor Swift ve Emmy Rossum tercihlerini Murad’ın gösterişli tuvaletleri arasından yaptılar.

Selena Gomez‘in neon detaylı beyaz Atelier Versace elbisesi gecenin en güzel seçimlerinden biriydi. Chloe Moretz‘in yaşına çok uygun görünen Fendi elbisesi de diğer beğendiğimiz seçimlerdendi. Diğer ünlüler ve seçimleri galeride sizi bekliyor.

Fotoğraflar: Red Carpet Fashion Awards

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz