Yeni sezon yaklaştıkça akıllara gelen ilk sorulardan biri şu: Yeni sezonda hangi renkler moda? Bu soruya her sezon cevap veren Pantone, 2013 2014 Sonbahar Kış sezonunun moda renklerini açıkladı. Tabii eğer 2013 2014 Sonbahar Kış defilelerini takip ettiyseniz zaten moda renkleri çoktan görmüşsünüzdür. Kaçıranlar için yeni sezonda öne çıkan renklere hızlıca bir bakalım mı?

2014-kis-renkleri

Zümrüt Yeşili:Belki de yeşilin en güzel tonu olan zümrüt yeşili, sonbahar kış sezonuna renk katacak. Bu yaz sinyallerini gördüğümüz zümrüt yeşili trendi elegan görüntüsüyle şık gecelerinde defavori renkleri arasına girecek. Bu sezon koleksiyonlarında zümrüt yeşiline yer açanlardan bazıları Carolina Herrera, Monique Lhuillier, Tibi, Prada, Oscar de la Renta.
zumrut-yesili-trendi

Zeytin Yeşili: 2013 2014 Sonbahar Kış sezonu yeşilin hakimiyetinde geçecek. Koyu zeytin yeşili bunlardan biri. Giyeni biraz solgun gösteren bu renge yer veren tasarımcılar Kenneth Cole, Rebecca Minkoff, Rochas, Gucci, Givenchy, Haider Ackermann, J. Mendel, Phillip Lim gibi isimler olunca, o solgun görünümün üstesinden geleceğinize eminim.
zeytin-yesili-trendi
Ihlamur Yeşili: Bu sezon yeşil uzmanı olacağız, orası kesin. Bu seferki rengimiz ıhlamur yeşili. Özellikle sonbahara yakışan bu romantik renk Missoni, Rodarte gibi tasarımcıların elinde hayat buldu.
ihlamur-yesili

Mykonos Mavisi: Mykonos renk litaretürüne kendi mavisini yazdırdı. Mykonos mavisi olarak tanıtılan bu parlak mavi rengi, görenin aklını başından alacak kadar güzel. Kışın Yunan adalarını hatırlatacak bir renk taşımak hiç de kötü bir fikir değilmiş. Gri ve zümrüt yeşiliyle kombinleyebileceğiniz Mykonos Mavisi, kaban ve ceketlere de nostaljik bir hava katıyor. Chanel, Kelly Wearstler, Michael Kors, Calvin Klein, Felipe Oliveira Baptista, Stella McCartney, Balenciaga koleksiyonları bu renkle dolu.
mykonos-mavisi-trendi

Acai Moru: Evet yeni sezonda bir tane bile normal isimli renk bulunmuyor. Onun mavisi bunu yeşili derken sıra Acai moruna geldi. Nanette Lepore, Alberta Ferretti, Balmain, Stella McCartney, Band of Outsiders, Guy Laroche gibi tasarımcıların koleksiyonlarında bolca yer verdiği bu mor rengi fuşyayla ve siyahla kombinlenebilir.
acai-moru-trendi

Fuşya:Fuşya kadar feminen çok az renk vardır. Bu feminen canlı renk kışın soluk renkleri içinde harika duracak. Fuşya rengi 2013 2014 Sonbahar Kış defilelerinde genelde parlak kumaşlarda kullanıldı. İddialı olmak istiyorsanız tepeden tırnağa fuşya giyinmelisiniz. Bu benim için fazla derseniz gri ve acai moruyla kombinleyebilirsiniz. Fuşya pembesine koleksiyonlarında yer açanlardan bazıları Gucci, Tadashi Shoji, Marchesa, Diane Von Furstenberg, Balmain ve Stella McCartney.
fusya-pembesi-trendi

Samba Kırmızısı: İşte enerjik bir kış rengi daha: Samba Kırmızısı. Çok dramatik ve bir o kadar da cesur bir renk. Kısacası taşırken hakkını vermek gerekiyor. Özellikle samba kırmızısı mini bir elbiseyle sizden daha iddialısı olamaz. Valentino, Dolce & Gabbana, Burberry Prorsum, Diane Von Furstenberg, Nina Ricci, Anna Sui ve Rachel Roi 2013 2014 Sonbahar Kış koleksiyonlarında bu renge yer açanlardan.
samba-kirmizisi-trendi

Koi Turuncu: Tropik Koi balığının turuncu rengi kış sezonunu ısıtmaya geliyor. Koyu renklerle ve griyle kombinlenince bir harika duran Koi turuncusuna Tom Ford, Michael Kors, Gucci ve Topshop Unique defilelerinde şahit olmuştuk.
koi-turuncu-trendi

Kahverengi: Sonunda kışın olmazsa olmaz renklerinden biri. Kahve tonları 2013 2014 Sonbahar Kış renkleri arasında doğallığıyla öne çıkıyor. Natürel renklerle şahane kombinler yaratabileceğiniz kahverengi senenin moda renklerinden Koi Turuncusu, Fuşya ve Samba Kırmızı ile beraber kullanılabilir.
kahverengi-trendi

Gri: Badgley Mischka, Alexis Mabille, Christian Dior ve Max Mara koleksiyonlarında karşımıza çıkan gri, 2014 kış renkleri arasında geçişi sağlayan renk. Şimdiye kadar saydığımız tüm renklerle kombinlenebilen bu doğal renk, her zaman sofistike bir görünüm veriyor.

gri-trendi

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz