Yeni sezonda sağa sola baktık ama makyaj trendlerini es geçtik. 2013 2014 sonbahar kış sezonunda öne çıkacak makyaj trendleri arasında kaybolmadan önce dilerseniz sezonun moda akımlarına ve en yeni koleksiyonlarına bu etiketten ulaşabilirsiniz. Şimdi gelelim gözümüze çarpan makyaj trendlerine.

KediGözü: Modası ne zaman geçti bilinmez ama kedi gözü eyeliner yine çok moda. Gözünüze en çok yakışan stili bulmak ve yeni stilleri keşfetmek için eski dosyalarımıza dönebilirsiniz.

kedi-gozu-makyaj-trendi

Şarap dokulu dudaklar: işte yeni sezonun en farklı makyaj akımlarından beri. Özetlemek gerekirse hani şarap içersiniz de dudaklarınızda izi kalır ya :)) işte onun gibi bir şey. Kelimelere dökmek neredeyse imkansız o yüzden siz en iyisi örneklere bakın.

sarap-dudaklar-trendi

Dumanlı gözler: Grunge moda olur da dumanlı gözler moda olmaz mı? Göz makyajınız dağılmış gibi gösteren ama sizi de hem gizemli hem cool gösteren bu makyaj stili kolay uygulanıyor oluşuyla favorilerimizden. İnce bir fırçayla göz altına atacağınız bir hat sizi dumanlı tepelerin arkasına gönderecektir.

dumanli-goz-makyaji

Kırmızı dudaklar: Sadece şarap içmiş gibi görünen değil her tür kırmızı ruj çok moda. Parlağı matıyla moda olan kırmızı dudaklar dumanlı gözlerle uygulanınca grunge akımına da hizmet etmiş oluyor.

kirmizi-dudak-makyaji

Metalik Farlar: Eğer ışıltı seviyorsanız kış sezonunda gözlerinize metalik etkili farlar deneyebilirsiniz. Podyumlarda bronz ve metalik mavi renkleri ön plandaydı. Bizim favorimiz şık ve sıcak göüntüsüyle bronz.

metalik-goz-makyaji

Mat Tırnaklar: Yaz sezonunda karşımıza çıkan mat tırnaklar asıl kış sezonunda tahta oturuyor. Mat rengin zaten kışa daha çok uyduğunu söylemeye gerek bile yok. Dolayısıyla mat renkler özellikle füme ve siyah mat ojelerden stoklamaya başlayın.

mat-tirnak-trendi

Doğal makyaj: Bu konuya çok kısa bi süre önce değinerek başarılı örneklere yer vermiştik. Minimalizmi ve az çoktur görüşünü destekleyenler için önerimizi kesinlikle doğal bi makyaj. Hem daha kolay hem her yere her saate uygun.

dogal-makyaj-modasi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz