Devam eden moda haftalarının en güzel yanı sokakların birbirinden yaratıcı sokak stilleriyle dolup taşması. Bildiğiniz gibi moda haftalarını dolduran konuklar yeni sezon trendlerini de belirleyenlerden. New York, Milano, Londra ve Paris moda haftalarının en beğendiğimiz sokak stillerini seçerek öne çıkan sezon trendlerine göz gezdirelim mi? İşte sokağın en şık kadınlarının sokak kombinlerinden öne çıkan trendler:

2014 2015 Sonbahar Kış Sokak Trendleri

Maskülen akım: 2014 2015 Sonbahar Kış sokak trendlerinin başında maskülen kadınlar geliyor. Ayakkabılardan aksesuarlara kadar her detayda görebileceğiniz bu akım yeni sezonun en karizmatik trendi. Maskülen bir tarza bürünerek pek çok kadından daha seksi görüneceğinizi de sakın aklınızdan çıkartmayın.

sokak-stilinin-en-iyileri-06

Tulumlar: Tulumlar ne zaman moda değilki. Sokakların çok sevdiği tulumlar yeni sezonda biraz daha bollaşarak daha da rahat bir hal alıyor. Salaş bir tulumu ince topuklu ayakkabılarla kombinleyerek çok hoş bir denge yaratabilirsiniz. İsteyenler için jean tulumların da çok moda olduğunu hatırlatalım.

Sokak Modası Trendleri

Spor ayakkabılar: Rahatlığına çok alışkın olsak bile günlük yaşamda hakkını veremediğimiz spor ayakkabılar artık gece elbiseleriyle kombinlenir hale geldi. Moda haftalarında bolca spor ayakkabı gördük ancak benim en çok gözüme çarpan adidas Stan Smith oldu. Spor ayakkabılarınızı şık etek ve elbiselerle kombinlemeye çalışın. Eğer doğru dengeyi tutturabilirseniz hem çok havalı görüneceksiniz hem de rahatlığınızdan taviz vermek zorunda kalmayacaksınız.

Sokak Trendleri

Püsküller: İşte sezonun en havalı ve en sevdiğim trendi. Deri püsküller bazen eteklerden bazen aksesuarlardan sarkıyor. Püsküllü etekler sade bluz ve gömleklerle dengelendiğinde daha şık görünüyor. İddialı bir parça olduğundan günlük kullanımda sporlaştırmaya çalışsanız daha iyi sonuçlar alacağınıza eminim.

Sokak Kombinleri 2014 Sonbahar

Yırtık pırtık blue jean;) Artık satın mı alırsınız eskileri mi kesersiniz bilmiyorum ama sokak modasına bakarsak yırtık kot pantolonu olmayanı dövüyorlar. Skinny veya boyfriend kot pantolonlarınızdan birini kesip deri ceket ve aksesuarlarla tamamlarsanız sizden iyisi yok. Yırtık boyfriend jean pantolonları ince topuklularla kombinlemek çok moda kısacası.

En Moda Sokak Kombinleri

Fotoğraflar: Style.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz