2013-Yaz-Elbiseleri-10

2013 yaz modası vazgeçilmezleri arasında yer alan elbiselere yakından bakmaya ne dersiniz? Bu yazın öne çıkan elbise modelleri bizi geçmişe götürüyor. Nostaljik esintili elbise modelleri annelerimizin gardroplarından çıkmış gibi görünüyor. 50’ler ve 60’ların zerafeti, 70’lerin özgür ruhu ve 80’lerin cıvıl cıvıl grafik baskıları 2013 yaz sezonunda birleşiyor.

2013-Yaz-Elbiseleri-01

2013 yaz podyumlarında en çok öne çıkan elbiseler belden genişleyen modeller. Pilelerle hareketlenen etekler hafif kabarık dolayısıyla nostaljik bir görünüm yaratıyor. Bu modeller floral desenlerle birleşince tam da yaza yakışan bir hal alıyor.

Etnik ve tribal desenler ve grafik baskılar bu yaz elbiselerin vazgeçilmezlerinden. Bu baskılar püsküller ve cut out diye bilinen kesik modellerle birleşince daha da tarz bir havaya bürünmenizi sağlıyor.

2013-Yaz-Elbiseleri-05

Bu yaz uzun elbise modellerinde danteller ve uçuş uçuş kumaşlarla romantik bir hava yakalayabilirsiniz. Yaz sıcaklarında rahat edeceğiniz tiril tiril kumaşları sakın es geçmeyin.

Peplum son iki senenin vazgeçilmezi oldu. Bu yaz yine elbiselerde yine karşımıza çıkıyor. Hala almadıysanız bu sezon son şansınız olabilir.

2013-Yaz-Elbiseleri-03

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz